Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tulajdonságok

 Note :

5,3 hüvelykes (13 cm) nagy méretű kijelző + Vékony és könnyű készülék

http://www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phones/galaxy-note/GT-N7100VSDXEH-features
Láss többet a világból, és használd sokoldalúbban az okostelefonod útközben is.

Minimális görgetés és képernyőváltás


A hatalmas méretű, 5,3 hüvelykes kijelzőnek köszönhetően korlátok nélkül nézegetheted a tartalmakat, minimális görgetéssel és képernyőváltással.

Élvezd útközben is a sokoldalú beviteli lehetőségeket (szabadon használható S Pen aktív toll vagy kézi érintés)


A GALAXY Note egyszerre nyújtja a kézi érintésvezérlés és a csúcstechnológiás aktív tollas technológia legjavát. A szabadon megválasztható beviteli lehetőségekkel, megszűnnek a korábbi korlátok. A nyomásérzékeny S Pennel az írás és a rajzolás hasonlóan működik, mint egy hagyományos tollal, és ezt a képességet a Note minden egyes funkciója kihasználja.

Vágd ki és örökítsd meg


Bármelyik képernyőképet elmentheted, és a saját kézírásoddal fűzhetsz hozzá megjegyzést. A GALAXY Note-tal ráadásul bármilyen formát kivághatsz a képernyőképből az S Pen segítségével.

Csúcstechnológiás, 8 megapixeles kamera


Örökítsd meg a pillanatot, és oszd meg mindenkivel azonnal a ragyogó képet.

HSPA+ 21 Mbps vagy 4G LTE, 1,4 GHz-es kétmagos processzor


Fedezd fel a páratlan webböngészést és a praktikus alkalmazásokat villámgyors sávszélességgel (HSPA+ akár 21 Mbps-sel vagy 4 G LTE) és 1,4 GHz-es, kétmagos processzorral.

Az első HD Super AMOLED


A HD minőségű (1280 x 800) Super AMOLED kijelző mindig kristálytiszta és tűéles képeket jelenít meg, bármerre is járj.

S Planner: a személyes programszerveződ


Az S Planner egy professzionális és intelligens szervezőalkalmazás, amellyel könnyedén és intuitív módon állíthatod össze a bonyolult napirendedet.

S Memo: S Penre optimalizált jegyzetelés


Az S Pennel azonnal és korlátok nélkül rögzítheted magadnak a legkülönfélébb ötleteket, amik beugranak nap közben. A sokoldalú beviteli funkciókkal megörökíthetsz fényképeket, hangokat, szöveget, rajzokat és még sok minden mást. A kézírás digitalizálásával pedig még jobban rendszerezheted a digitális tartalmakat.

Mutasd meg saját egyéniségedet a fényképeken és a videókon, és kommunikáld kreatívan az ötleteidet és az érzelmeidet


Az S Pennel a fotókat és a filmeket is könnyedén kiegészítheted a személyes mondanivalóddal. Saját kézírásoddal jegyezheted fel gondolataid az igazán fontos pillanatokról, mint, amilyen egy családi kirándulás vagy gyermeked első lépései. A kommunikáció már nem csak szövegben ölthet formát. A szövegekhez és az e-mailekhez rajzokat, ötleteket, érzelmeket és még számtalan típusú mondanivalót fűzhetsz.

2500 mAh akkumulátor


Használd a kreatív GALAXY Note-ot éjjel-nappal, mert a nagy teljesítményű 2500 mAh akkumulátor sosem hagy cserben.  
 
 
Note 2 :
Tökéletes képélmény menet közben
A GALAXY Note II 5.5 HD Super AMOLED kijelzője a jobb képminőségnek és a 16:9 képaránynak köszönhetően tökéletesebbé teszi a képélményt. A GALAXY Note II innovatív kialakítása biztosítja, hogy a nagyobb kijelző a korábbi modellhez hasonlóan karcsú és kézbe simuló készülékkel párosul.
Air View
Gyorsan és kényelmesen, külön mappa megnyitása nélkül böngészhetsz a képeid között. Az Air View szolgáltatás időt és energiát takarít meg, miközben egyszerűbbé teszi az életed szervezését is. 

Popup Note
Csak kattints kétszer az S Penre, és hívás közben is kényelmesen feljegyezheted a címeket, telefonszámokat és más információkat.
Quick Command
Még soha nem volt egyszerűbb e-mailt küldeni, felhívni egy barátodat, üzenetet küldeni, vagy találkozóra hívni valakit. Csak írd le az utasítást a jegyzettömbre.
Easy Clip
Kattints. Kövesd. Csatold. Küldd el. Csak ennyit kell tenned, hogy becsatolj valamit egy e-mailbe, a messengerbe, az S Note-ba vagy a Scrapbookba.
Pontosabb kézírás-felismerés
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.